Miljø Norge, Oceanize og Lindums FoU-avdeling er valgt ut som finalister til Innovasjonsprisen, som deles ut på Årskonferansen i september.

De tre var blant ni virksomheter som ble nominert til Avfall Norges innovasjonspris i år.

De nominerte var ifølge juryen alle sterke kandidater som representerer ulike deler av bransjen og et bredt spekter av løsninger. Juryen mener dette viser at det skjer innovasjon innen mange felt i vår bransje, og synes det var en utfordrende og spennende jobb å velge ut tre finalister.

Til slutt falt valget på Miljø Norge, Oceanize og Lindums FoU-avdeling, som på hver sin måte er sterke bidrag til en sirkulær fremtid.

Innovasjonsprisen deles ut på Årskonferansens første dag, nærmere bestemt under minglemiddagen tirsdag 6. september.

Juryens begrunnelse:


Juryen har lagt vekt Miljø Norge tar tak i en produktgruppe som det til nå ikke har eksistert en ombruksløsning for. Mengden brannslukkingsapparater er stor nok til at både klima- og ressurseffektiviseringsgevinsten er betydelig, i tillegg er den kvantifisert. Juryen har også lagt vekt på at store aktører som Norsk Brannvern, JM Norge og Jernia har funnet det interessant å inngå avtaler med Miljø Norge og at ombrukte brannslukkingsapparater finnes i butikkhyllene til vanlige forbrukere. Juryen mener at dette bidrar til å øke kommunikasjonspotensialet løsningen representerer for sirkulære verdikjeder.

Dette var skikkelig moro, takk til juryen og Avfall Norge😄 Alle vi i Miljø Norge AS gleder oss over å være en av finalistene sammen med OCEANIZE og Lindum AS ♻ 🌍 På hver vår måte bidrar vi sammen til en mer bærekraftig fremtid 🙌 💚

Janne Blaasvær, CMO i Miljø Norge

Les om de andre finalistene her