Rustet til å møte utfordringene i en verden som krever omstilling til en bærekraftig sirkulærøkonomi.

Med kompetanse fra tradisjonelle men omstillingsdyktige og ledende virksomheter som Eltek, Norgips og Trelleborg/Vipo. Samt nye digitaliserte virksomheter som Schibsted, Oss Norge og Vibb er gruppen godt rustet til å møte utfordringene i en verden som krever omstilling til en bærekraftig sirkulærøkonomi.

Det er en glede å kunne presentere det nye lederteamet i Miljø Norge. Med meg på laget har jeg fått Thomas Halvorsen som COO, Janne Blaasvær som CMO og Ola Buarøy som CFO.

Nils Aulie, CEO

Thomas er utdannet ved Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet med en mastergrad i Machine Design & Production Technology. Han har innehatt en rekke lederstillinger innenfor produksjon og drift, bla hos Rosings AS og Kaeser Kompressorer AS. De siste 10 årene har han vært leder innen operations hos Vipo AS (tidl. Trelleborg Offshore Norway). Med sin tunge tekniske kompetanse og ledelseserfaring er Thomas den rette mannen produksjonsvirksomheten til Miljø Norge.

Janne har en Bachelor i Marketing and Sales Management fra Høyskolen Kristiania. Hun har internasjonal erfaring fra B2B som merkevaresjef i Eltek AS og erfaring fra B2C/B2B2C som daglig leder og markedssjef i teknologiselskapet Oss Norge AS (eid av Agder Energi og Glitre Energi). I kombinasjon med hennes erfaring innen produktutvikling og merkevarebygging er hun den rette til å bringe våre sirkulære produkter ut til massene.

Ola har en mastergrad innen regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole. Han har innehatt flere lederstillinger på i forskjellige bransjer, herunder EY og Elopak. Siden 2017 har Ola vært hos Schibsted hvor han forlater stillingen som Vice President, Head of Group Financial Reporting. Ola har i sin karriere hatt mye internasjonal eksponering, senest gjennom børsnoteringen av det spanske Schibsted-eide selskapet Adevinta i 2019.

Det er ingen tvil om at jeg har fått med meg en kompetent ledergruppe. Felles for oss alle er at vi brenner for å utgjøre en forskjell for miljøet og kommende generasjoner. Sammen skal vi redde liv og miljø.


Hilsen Nils Aulie, CEO