Forhandlere

Våre samarbeidspartnere og forhandlere

Miljø Norge jobber kontinuerlig med å tilgjengeliggjøre våre ombrukte brannslukkere i markedet. Nedenfor finner du en oversikt over samarbeidspartnere og forhandlere som tilbyr våre produkter og tjenester.

Få 100 kr i innbytterabatt for din gamle brannslukker

Når du leverer din utdaterte og gamle brannslukker til din lokale Jernia-butikk får du 100,- innbytterabatt ved kjøp av en gjenbrukt brannslukker fra Miljø Norge*. Du sparer penger, men minst like viktig, du sparer også miljøet for 38 kg CO2 når du velger å kjøpe en gjenbrukt brannslukker framfor en ny.

Riktig brannsikkerhet gir gode bygg og trygge medarbeidere

Firesafe har siden oppstarten i 1981 utviklet oss til å være en landsdekkende totalleverandør innen brannsikring med fokus på å bidra til et tryggere og mer brannsikkert samfunn. Vi leverer dokumentert brannsikring til alle typer bygg og alle typer virksomheter. Vi står klare til å hjelpe dere også!

Vi trygger liv og verdier ved hjelp av mennesker og teknologi.

Vi tilbyr komplett, uavhengig brannteknisk rådgivning og tjenester innen hele verdikjeden fra planlegging og design, prosjektoppfølging av brann samt kontroll og oppfølging i driftsfase.

Brannsikkerhet og sikring borettslag og sameier

Norsk Brannvern AS har mange års erfaring innenfor brannsikring av borettslag og sameier, samt næringseiendommer. Styrene i borettslag og sameier har ansvar for HMS og internkontroll. Det å jobbe forebyggende med brannsikkerhet er en stor del av dette og dette skal dokumenteres skriftlig.

Returner kostnadsfritt ved kjøp av ny

Som bedrift kan du returnere gammel slukker kostnadsfritt ved kjøp av ny ombrukt slukker fra Miljø Norge. Har du et prosjekt hvor du trenger større volum kan RVS forenkle dette for deg. RVS AS er en ledende entreprenør og totalleverandør innenfor entreprenørvirksomhet, skadebegrensning og utleie – både til privat- og bedriftsmarkedet. Vi opererer over det sentrale Østlandet og med enkelt oppdrag over hele landet.

Brannforebyggende aktør som ivaretar brannsikkerheten i ditt bygg

Branntek AS har hovedfokus på etablering og vedlikehold av branntekniske installasjoner. Vi jobber primært i området Oslo, Viken og Innlandet. Branntek ønsker å være en servicepartner for eiere og brukere av branntekniske installasjoner. Vi skal sørge for at våre kunder føler seg godt ivaretatt når det kommer til brannsikkerhet.

Kunder og samarbeidspartnere

Nedenfor er listen over våre kunder og samarbeidspartnere. Har du spørsmål eller interessert i å høre mer om Miljø Norge, våre ombrukte brannslukkere og returordning, ta kontakt med post@miljonorge.no

mIljonorge-logo

Følg vår reise på Linkedin

Copyright © 2021 Miljø Norge Org. nr. 926 627 929